Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Härnösandsbo köper "Sundsvalls gatufest"

/

Namnet Sundsvalls gatufest är uppköpt. Nu står det klart att en Härnösandesbo köper namnet. "Jag får se vad det blir av det"

Annons

Det är företaget Ken of Sweden AB som har köpt namnet Sundsvalls gatufest från konkursboet.

– Det var ingen annan som visade intresse och Sundsvalls gatufest är ett väldigt bra varumärke, säger Ken Johansson, vd på Ken of Sweden.

Ken of Sweden har sitt säte i Härnösand och har sysslat med allt från företagsutveckling och fastigheter till event och inredningsdesign. Ken Johansson och hans kollegor har bland annat drivit Härnösands stadsfest, utvecklat sportbaren Allstars koncept och designat restaurangen Invito.

– Just nu sysslar jag huvudsakligen med fastigheter men det är inte lika mycket action som med event, säger Johansson.

Namnet Sundsvalls gatufest köptes i september för närmare 40 000 kronor. Ken Johansson håller nu på och undersöker vad man kan göra med namnet. Planen är att det ska bli något event – i alla fall i framtiden.

– Som det ser ut just nu händer ingenting till sommaren. Men saker kan vändas på en dag.

Han säger att förr gick Sundsvallsborna man ur huse när Gatufesten ägde rum. Men att på senare år har det varit svårt att driva festen lönsamt.

– Man försökte ha en fest för hela Sverige. Kanske man behöver satsa mer lokalt i Sundsvall. Jag utreder nu vad Sundsvall behöver och vad man kan göra.

Här hittar du mer information om Ken of Sweden.

Mer läsning

Annons