Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Per Karlsson...

/
  • Per Karlsson, trummis i Blackwater, som spelar på O'Learys i Örnsköldsvik under fredagskvällen.

Hallå där Per Karlsson, trummis i Blackwater, som nyligen agerat förband till Halestorm och spelar på O'Learys i Örnsköldsvik under fredagskvällen.

Annons

Hur är läget med Blackwater?

– Allt är grymt bra. Vi är halvvägs klar med plattan, första singeln "By Day & By Night" har gått väldigt bra och fortsätter att rulla på utanför Sverige. Vår nästa singel "High Coast Heroes" som vi släpper tillsammans med Modo Hockey släpps inom kort. Samt att vi har en hel del spännande prylar på gång inför kvartal ett och två nästa år. 2013 har varit ett år av hårt jobb, vi har endast existerat sedan februari, och har ändå kommit långt och genererat grym respons överallt vi har varit; USA, Sverige och England.

Hur var turnén med Halestorm?

– Det var de bästa spelningarna vi som individer någonsin spelat, och då har vi ändå turnerat med band som Alter Bridge, Staind, Shinedown, Daughtry med flera. Halestorm är ett helt otroligt band både på skiva, live och som människor. De blev polare med oss direkt och vi gick ut på krogen och hängde. Otroligt rolig vecka där spelningarna var knökfulla och slutsålda. Bra ös.

Hur var spelningen med Takida?

– Spelningar med Takida är alltid bra, med mycket folk. Nu var det ju lite annorlunda gig där vi tog över Brux Blueskällaren och körde två gigs där nere, både före och efter Takida. Det var skoj och dessutom kul att träffa killarna i Takida igen. Det var ett tag sedan sist.

Vad ska ni bjuda publiken på O'Learys?

– Vi öser på med samma set som vi körde med Halestorm, dock lägger vi till tre låtar, bland annat kommande Modo Hockey-dängan "High Coast Heroes". Det blir första gången vi lirar den live och det kommer bli ett otroligt ös. Vi snålar inte på ljud och ljus och vi kommer att bjuda på en jävla show.

Mer läsning

Annons