Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Henrik Lundqvist...

/

Hallå där Henrik Lundqvist, sångare i Nutmeg som har releasefest på Harrys i Ö-vik i kväll för nya skivan "The trigger".

Annons

– Det känns verkligen skönt. Den har legat, mer eller mindre, klar rätt länge och det har tagit ett bra tag att få släppa den. Men sedan vi kom överens med Andreas "Nate" Andersson på independentbolaget Iconic Noise har det gått snabbt. "Nate" tyckte att materialet helt enkelt var för bra för att inte se dagens ljus.

– Vissa brukar kalla vår musik för Hardcorepop, men jag har svårt för att sätta en stämpel på vårt sound. Gillar man exempelvis Queens Of the Stone Age och Bob Hund gillar man också Nutmeg.

– Naturligtvis kommer vi att spela live. Vi kommer också att visa vår nya video till låten "Oh oh ooh” och en del livespelningsklipp. Självklart säljer vi skivor och T-shirts också. Dessutom kommer Lars Eriksson, också känd som "Lalla Balloon" att spela live.

– Det stämmer. Vår video till "Oh oh ooh” har visats över 70 000 gånger på två veckor. Helt otroligt!

– I morgon åker vi till Stockholm och spelar i morgon kväll på Mosebacke. Det ska också bli riktigt roligt eftersom några av bandmedlemmarna kommer från Stockholm.

Mer läsning

Annons