Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Gladiatorerna" kan komma till Sundsvall

TV4 ligger i förhandlingar med Sundsvalls kommun om att spela in sitt underhållningsprogram "Gladiatorerna" i Nordichallen under hösten.

Annons

Svenska "Gladiatorerna" hade premiär 2000 i TV4 med Gunde Svan och Agneta Sjödin som programledare. Redan andra säsongen fick vi en vinnare från Västernorrland i Fredrik Edlund. Efter den femte säsongen, som spelades in i Nordichallen 2003, la kanalen ner programmet för att sedan plocka upp det förra året med Gry Forssell som programledare. Nu kan tv-programmet vara på väg tillbaka till Sundsvall. TV4 förhandlar för närvarande med Sundsvalls kommun om att spela in programmet i Nordichallen.

– Det här är ett väldigt speciellt arrangemang och det kräver anpassning av lokalerna. Det kan vara kostsamt. Vi säger inte ja om vi inte kan ta emot det, säger Lars-Erik Återgård, avdelningschef på Kultur och fritid.

Han tror att förhandlingarna kan komma att avslutas den här veckan och ser positivt på att TV4 vill spela in i Sundsvall.

– Visst är det det. Det är bra att fylla Nordichallen med många olika arrangemang, säger Lars-Erik Återgård.

Gladiatorerna spelas in i höst och har förmodligen premiär i början av januari nästa år.

Lina Eklund och Cajsa Nilsson från Sundsvall har deltagit som gladiatorer i programmet. Lina som Lynx och Cajsa som Puma.

Mer läsning

Annons