Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fördomar i kras i "Så mycket bättre"

/
  • När
  • Det är dags för gänget i

Det är avskedets stund i lördagskvällens "Så mycket bättre".

I det sista programmet är det duetter på programmet.

Samt kärleksförklaringar och insikten om att fördomarna har kommit på skam.

Annons

Att vara med i "Så mycket bättre" verkar ha varit en livsavgörande upplevelse för flera av deltagarna. När den dryga veckans inspelningar ska sammanfattas i lördagens avsnitt är det många som har svårt att finna orden. Så nära band har knutits mellan de medverkande artisterna.

Många berättar om fördomar de haft om de andra, som de nu kunnat sticka hål på. Ebbot Lundberg är alldeles extra tagen att få vara med i samma program som Lill Lindfors och kan knappt prata när han ska förklara sin kärlek till henne, i stället är det Ken Ring som får sätta ord på upplevelsen.

– Man har alltid fördomar om andra, men ni har alla bevisat att de var fel. Ni är grymma musiker, säger han i programmet.

Agnes Carlsson avslöjar att hon var väldigt nervös inför inspelningen.

– Jag trodde det här kunde bli den värsta - eller bästa - veckan i mitt liv, säger hon och berättar att osäkerheten berodde på att hon inte kände de övriga.

Som traditionen bjuder är det duetter i det sista programmet. Varje artist sjunger en av sina egna låtar och bjuder in en av de övriga att vara med vilket leder till några oväntade möten.

"Så mycket bättre" sänds i TV4 på lördag 20.00

Mer läsning

Annons