Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Actionrulle i högt tempo

/

För den som gillar massor av skjutande och våldsamma actionscener i högt tempo är denna science fiction ett bra val. Åskådaren hamnar i en fantasivärld långt in i framtiden. Scenografin är extrem.

Annons

Filmen är inget man minns med välbehag. De nästan två timmarna är jobbiga och reklammakarnas profetia att "Total Recall" blir en av de stora actionfilmerna känns långt borta.

Filmens föregångare är en klassiker med samma titel från 1990 med Arnold Schwarzenegger. I den nya tappningen har Colin Farrell huvudrollen som Doug Quaid/Hauser. För den kvinnliga fägringen svarar tuffingarna Kate Beckinsale och Jessica Biel.

Filmen handlar om hur fabriksarbetaren Douglas Quaid, börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Total Recall, ett företag som förvandlar drömmar till verklighet. Quaid bestämmer sig för att prova på hur det skulle vara att bli en hemlig agent. Men behandlingen går fel och hans riktiga minne väcks till liv. Quaid blir en jagad man och gränslandet mellan verklighet och fantasi suddas ut.

Dvd/bd-film: Total Recall

Regi: Len Wiseman

Roll: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Jessica Biel

Genre: Sci-Fi/Action

Filmbolag: Sony

Dvd-premiär: 5 december

Betyg: 2/5

UNO GRADIN

Mer läsning

Annons