Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Dansa, pausa" på Bowlingen

/

Någon som lyckats missa jättehiten "Dansa Pausa"?

Knappast.

Under lördagskvällen kommer upphovsmakarna Panetoz till Bowlingen i Sollefteå.

Annons

Ingen lär ha missat hitsingeln "Dansa Pausa", som onekligen är en av de största svenska hitlåtarna i år. Låten har sålt dubbel platina, intagit förstaplatsen på Spotify, på svenska försäljningslistan samt har varit tryggt förankrad på iTunes topp 10-lista. I morgon, lördag, kommer låten, och dess upphovsmakare Panetoz, till Bowlingen i Sollefteå.

– Panetoz kommer till Sollefteå med en av årets största kommersiella hits i bagaget. De är nu i slutet av sin turnéperiod, som bestått av närmar 100 stycken spelningar, och att de till slut kommer till Sollefteå känns riktigt kul, säger Rickard Johansson, nöjesansvarig på Bowlinghallen.

Panetoz, en hiphop-grupp hemmahörande i Stockholm med medlemmarna från Gambia, Etiopien, Angola, Kongo, Sverige och Finland, skrev nyligen ett skivkontrakt med storbolaget Warner och jobbar just nu på debutskivan. Skivans andrasingel, "Känn dig fri", släpptes i oktober.

– Panetoz är ju en mycket positiv akt och vi spår att kvällen kommer att bli välbesökt och att våra gäster kommer att bjudas på en show med bra drag, konstaterar Johansson.

Mer läsning

Annons