Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för första evenemanget i nya hallen

/
  • Ken Johansson och hans medarbetare kommer under kvällen och natten mot fredagen se till så att allt blir klart inför Härnösands julfest.

Företagaren Ken Johansson ser fram emot det event som ska hållas i Härnösands nya event- och evenemangshall på fredagen.
Det står både middag och underhållning på programmet.

Annons

– Jag tycker att det är mycket bra att vi nu äntligen fått en hall som fungerar för event och arrangemang i Härnösand, säger Ken Johansson, en av de företagare som tagit initiativ till arrangemanget.

Just nu jobbar flera idrottsföreningar hårt med att ordna lokalen för eventet.

– Golvet lades på fyra timmar direkt på isen. Jag tycker hallen ser mycket tilltalande ut och hoppas att våra besökare kommer att trivas, säger Ken Johansson som gör eventet som ett försök.

– Men hittills har allt gått bra. Matbiljetterna är på väg att ta slut men det finns platser kvar på eftersläppet, säger han.

Det här blir det första stora arrangemanget i den nya evenemangshallen och den största inomhusfesten hittills i Härnösand. Ken Johansson, Mikael Tallbacka och Anna-Karin Tallbacka har i flera år arrangerat Härnösands stadsfest. Nu har de fullt upp med Härnösands julshow.

– Det känns mycket bra att vi nu har en plats där det går att arrangera den här typen av arrangemang med många middagsgäster. Vi har ett bra samarbete med både Curlingklubben och Brännan handboll som hjälper oss med förberedelserna, säger Ken Johansson.

Enligt Ken Johansson blir det den största inomhusfesten som någonsin arrangerats i Härnösand.

På programmet står bland andra Lars Vegas Trio som följs av bland andra Markoolio och Smalare än Thord uppträder.

– Vi gör det här på försök. Men än så länge ser det mycket bra ut och jag är nöjd. Nu ska vi bara se till så att alla gäster får en mycket trevlig upplevelse.

Mer läsning

Annons