Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna-Katarina ute ur Paradise Hotel

/

Härnösandstjejen Anna-Katarina Rydberg fick lämna TV3-såpan "Paradise Hotel" i onsdagens avsnitt.

Annons

När det åttonde avsnittet av "Paradise Hotel" sändes i onsdags fick 23-åriga Härnösandstjejen Anna-Katarina Rydberg lämna TV3-dokusåpan.

Bakgrunden till sortin stavas Dorota. Det var nämligen jokern Dorota Bartlewska, 21, som under onsdagens parceremoni valde att para ihop sig med Niklas Örn, 29. I och med att Dorota var immun kunde inte Niklas välja Anna-Katarina och därför tvingades en gråtande Anna-Katarina ut ur tävlingen.

Innan onsdagens utträde hade känslor uppstått mellan Anna-Katarina och Niklas Örn.

– Det var fruktansvärt att åka ut. Jag visste ju om att jag skulle åka ut hela dagen men när vi stod där och Dorota valde Niklas så vart allt så känsligt. Det var sjukt jobbigt att se att så många vart ledsen för att jag fick lämna, säger Anna-Katarina Rydberg.

Hur kändes det att lämna Niklas?

– Såklart var det jobbigt att lämna både Niklas och Aina. De var min trygghet i huset. Det jag kände för Niklas just där var starkt, jag tyckte verkligen om honom och Aina var min absolut bästa vän, som en lillasyster!

När du ser tillbaka på din tid i programmet, vad känner du då?

– Jag är stolt över min tid i huset. Jag har inte varit elak mot någon, bidragit till god stämning och många skratt. Jag var omtyckt av de andra och de är det viktigaste för mig.

En joker i programmet ställde till det för Anna-Katarina. Under onsdagen parade hon ihop sig med Niklas Örn, 29, vilket slutade med att Anna-Katarina åkte ut.
– Hon är bara elak rakt igenom den här bruden, säger Anna-Katarina som menar att tjejerna kom på kant med varandra från starten, till Expressen och fortsätter:
– Jag tänkte att vi hade något gemensamt eftersom hon har varit med i en skönhetstävling och det har jag med. Vi kunde tala om det. Men det skulle jag ju aldrig ha sagt överhuvudtaget eftersom jag vart hennes största hot eller vad det var. Hon tyckte inte om mig då, säger hon.

Efter hemkomsten från dokusåpans inspelning, som skedde i september och oktober i Mexico, har Anna-Katarina Rydberg återgått till sitt vanliga liv. 23-åringen, som är född och uppväxt i Härnösand, bor sedan förra året på Lidingö i Stockholm och jobbar för ett mediabevakningsföretag. På sidan om jobbar hon även extra som modell för Bingo Rimér.

– Jag jobbar på och har kommit tillbaka i vardagen. Men jag hoppas naturligtvis att detta ska leda till att andra dörrar öppnas för mig, säger Anna-Katarina Rydberg.

FAKTA - "PARADISE HOTEL":

• Varje vecka måste deltagarna hitta en partner, och den som står ensam kvar efter parceremonin elimineras. Jokrar checkar in efter programmet gång.

• Förälskelser och vänskaper spirar. Svekfulla allianser formas.

• För att vinna måste man hålla sig kvar till slutet.

• En halv miljon i prispengar går till vinnaren.

• Programledare är Malin Gramer.

• "Paradise hotel" visas klockan 22.00 måndag till onsdag i TV3.

Mer läsning

Annons