Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åberg gör extra julkonsert

/
  • Henrik Åberg, som redan som 19-åring vann TV4:s talangtävling

Härnösandsbon Henrik Åberg, Sveriges kanske bästa Elvistolkare, ger sig strax innan jul ut på en kortare julturné som bland annat gästar Säbrå kyrka den 17 december.
Nu står det klart att man gör en extra föreställning, tack vare ett stort publikintresse.

Annons

Allehanda Nöje har tidigare skrivit om den julkonsert Härnösands store Elvis-tolkare, Henrik Åberg, ska göra tillsammans med Hosanna Gospel i Säbrå kyrka den 17 december.

Onekligen verkar det finnas ett stort intresse kring kvällen i fråga, eftersom man nu blivit tvungen att inrätta en extra konsert samma kväll.

– Det har varit ett enormt publiktryck på konserten den. Därför lägger vi till en extraföreställning samma kväll klockan nio, berättar Stefan Brunzell, på nöjesevenemangsbolaget Mötesplatsen P & B.

Med sig på turnén, som har namnet "Elvis Christmas", har Åberg de två musikerna Per-Johan Altin, på piano, samt Mikael Westman, på gitarr och sång. På agendan står sånger från Elvis Presleys julrepertoar och siktet är inställt på att skapa stämningsfulla konserter med hjälp av Elvis julsånger och starka gospelinslag.

På vissa turnéorter medverkar även en lokal kör, och i Härnösand medverkar alltså Hosanna Gospel.

– Härnösands stoltheter, Hosanna Gospel, kommer att medverka på båda konserterna och Henrik Åberg och musikerna är laddade till tänderna för att besöka Säbrå kyrka, menar Brunzell.

Turnén besöker, förutom Säbrå, även Bollnäs, Högsäter, Karlsborg, Kungsbacka och Linköping.

Mer läsning

Annons