Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nilsson uppmanar Källström att söka till Big Brother

Sundsvallspolitikern Elin Nilsson (M) uppmanar Örnsköldsvikspolitikern Emil Källström (C) att även han vara med i tv-såpan "Big Brother".
– Han är van vid maktspel, säger Elin Nilsson.

Efter ett två veckor långt äventyr tvingades Elin Nilsson, som till vardags sitter i fullmäktige i Sundsvall och är ledamot i barn- och utbildningsnämnden, lämna "Big Brother"-huset, som kameraövervakas dygnet runt och sänds direkt på nätet.

Men nu är hon på väg in i huset igen, men den här gången som gäst.

– Jag är sjukt taggad. De har ett uppdrag som går ut på att de ska driva huset som ett hotell. Jag ska vara hotellgäst, så de ska passa upp på mig. Det kan jag behöva. Jag har jobbat hårt sedan jag kom ut ur huset.

För några dagar sedan kom det ut att deltagare självmant hade lämnat "Big Brother"-huset på grund av mobbning, enligt Aftonbladet.

Elin Nilsson berättade själv om påhopp i dokusåpan. Men nu känns det bra att återvända.

– Mobbarna har åkt ut, säger hon och skrattar.

– Det var mycket känslor med för mig. Det var ett stort steg för mig som politiker att vara med. Det var en chansning men jag har fått fin respons. Nu ska det bara bli roligt att komma tillbaka. Det fanns många trevliga människor som ska bli kul att träffa.

Elin Nilsson går in i huset på torsdagskvällen och lämnar igen på fredag förmiddag.

Nu uppmanar hon andra politiker att delta i dokusåpor.

– Emil Källström (C) skulle vara hur bra som helst i "Paradise Hotel" eller "Ex on the beach", han är van vid maktspel efter att ha vandrat i riksdagens korridorer. Peder Björk (S) är en duktig debattör, det skulle vara roligt att följa honom dygnet runt i "Big brother" och se honom mer avslappnad med en kaffe i handen, säger Elin Nilsson.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter