Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni delade in medborgarna i grupper KD – förbrukade och de som var värda att satsa på

Annons

Svar till Per Sundin (KD) och insändaren KD ger Rebellen svar – tror inte äldre har glömt: "Vi svek inte några pensionärer" publicerad 11 december.

Du är så stolt över att vi kan köpa nässpray på kvällar och helger efter det att ni privatiserade nästan hälften av dom Svenska Apoteken. Det är väl ingenting att vara stolt över när vi har facit i hand och vet att en stor del av deras vinster placerades i skatteparadis.

Då har det varit bättre att de pengarna gått tillbaka till statskassan och den Svenska sjukvården. Ni lider av privatiseringshysteri.

Du har rätt i att skatten inte höjdes för pensionärerna, men de fick ligga kvar i samma höga skattesats medan de som tog del av jobbskatteavdraget fick en skattesänkning på en normallön på omkring 25 000 kronor per år.

Det var så ni indelade Svenska människor i två grupper – en tudelning av de som var förbrukade och de som var värda att satsa på. Det medverkade ni till som en del av Alliansen – utan att sätta stopp.

Det var väl en ministerpost som hägrade för partiledaren?

Och en sak jag ogillar som gammal kristdemokrat är att partiledaren snart sitter i knäet på Jimmy Åkesson och närmar sig deras politik allt för mycket! 

Rebellen

 

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel