Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt för Alexander Steen och St Louis: "Kom inte upp i normal standard"

/

St Louis föll tungt i den andra semifinalen mot San Jose, och Alexander Steens kväll såg dessutom ut att kunna bli än värre. En otäck smäll mot knät höll honom borta från isen ett tag, men han kom sedan tillbaka och spelade matchen ut.
– Det är okej med mig, försäkrar Steen till Sportbladet efter förlusten.

Annons

Det dröjde till slutet av den första perioden innan målen kom i match två i semifinalserien mellan St Louis och San Jose. Tommy Wingels inledde målskyttet för San Jose, och det var bara början. 2–0 i den andra perioden och i den tredje stängde San Jose matchen fullständigt när trean och fyran kom.

St Louis nolla framåt var ett faktum och den sköna segern i första semifinalen var som bortblåst.

– De gjorde en väldigt bra match. De tog hand om alla små detaljer. Jag tycker mer det handlade om det än om att vi inte kom upp i normal standard, säger St Louis Alexander Steen till Sportbladet efter förlusten.

– Viss frustration smög sig dock in hos oss och därför tog vi för många utvisningar och det kan vi inte göra mot det här laget. Men sådant händer när det blir så här.

Steen åkte också på en otäck smäll mot knät i slutet av den första perioden, när han kolliderade med San Joses Danius Zubrus. Glädjande nog var han dock tillbaka redan när andra perioden drog i gång och missade bara ett byte.

– Jag har inte sett situationen och vet inte om att han fällde ut benet, jag kan inte säga någonting. Men det är okej med mig, säger han till Sportbladet.

Efter förlusten för Steens Louis står det 1–1 i matchserien, som fortsätter på torsdag.

– Vi har inget annat val än att se framåt.

LÄS OCKSÅ: NHL-stjärnan Alexander Steen om Stanley Cup-succén: "Byggda för långa matchserier"

Mer läsning

Annons