Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NHL-coach aktuell för Modo

Modo är på jakt efter den rutinerade NHL-coachen Mark Crawford, det uppger Sportexpressen.se under tisdagen.

Rykten om att Modo Hockey letar efter en ny tränare inför den kommande säsongen florerar. Enligt Sportexpressen.se är Modo är ute efter Peter Forsberg och Markus Näslunds tidigare tränare Mark Crawford.

Modo har redan börjat med en rensning i truppen och bland annat har Magnus Häggström, Jacob Blomqvist och Per Hållberg tvingats lämna klubben. Häggström är klar för allsvenska Rögle, Blomqvist för Leksand och Per Hållberg kan tänka sig spel utomlands.

Enligt Sportexpressen.se använder sig Forsberg och Näslund av sina kontakter i Kanada och USA för att hitta en ny tränare till klubben. Sportexpressen har även uppgifter om att det är Peter Forsberg med sitt kontaktnät har beslutat sig för att hjälpa till med rekryteringen på tränarsidan.

Ett annat namn som nämns av Sportexpressen som ett alternativ på tränarsidan är Ulf Samuelsson som i nuläget är assisterande tränare i slutspelslaget Phoenix.

Crawford fick sparken efter säsongen av Dallas Stars och söker nytt arbete. Ulf Samuelsson söker ett nytt arbete inför nästa säsong och har sagt att elitserien kan vara intressant.