Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

New Old Singers bjöd på härlig julmusik när PRO Bjästa ordnade julfest

PRO Bjästa bjöd traditionellt på julfest med luciatåg, onsdagen den 13 december. Som vanligt kom det många besökare – runt 100-tal – till Entrébyggnaden vid Ishallen i Bjästa.

Ordföranden, Christer Nyberg, hälsade alla välkomna innan föreningens egen kör, New Old Singers, tog plats på scenen.

Körledaren, Sara Karlsson, har verkligen fått bra fart på New Old Singers. Kören bjöd på härlig julmusik, och alla besökarna var med på noterna. Mellanakten bjöds alla på julgröt med smörgås, och kaffe med kaka. Ljuset släktes i entrébyggnaden, och in kom lucia med sina små tärnor. Imponerande för övrigt, var att alla dessa unga tjejer (runt 9-10 års ålder) kunde alla texterna utantill.

New Old Singers tog vid igen, och påminde om att julen verkligen är i faggorna. Körledaren, Sara Karlsson, visade själv att hon är en stor artist. Hon framförde ett antal julsånger med sin härliga stämma. Avslutningen med O helga Natt grep tag i alla besökarna. Alla i lokalen steg upp och applåderade taktfast till Saras härliga skönsång. Christer Nyberg avslutade denna härliga luciadag med att bjuda in kökspersonalen upp på scenen. Alla fick sin välförtjänta hyllning, liksom säsongens samtliga studieledare.

Anders Nordin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel