Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nej, Stefan Löfven blev inte raderad – han blåste bort

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Svar till Statsministern raderad i Bjästa – en protest mot hans tystnad om sjukvården? publicerad 5 september.

Din analys är helt fel!

Stefan Löfven blev inte bortplockad medvetet i ”mörker” eller i någon annan negativ anledning. Stefans bild blåste bort efter drygt en vecka och då valde undertecknad att ”variera” med Anna-Belle Strömberg i stället.

Anledningen till detta är bland annat:

1. Inom socialdemokratin är det inte de enskilda personerna som syns som är de viktiga. Det viktiga är den politik som förs i landet, regionen och kommunen.

2. Socialdemokratin är en folkrörelse med en mycket lång historia och målsättningen är att fortsätta att bygga vidare på det folkhem som bland annat Per Albin Hansson var med och grundade och som bygger på solidaritet, trygghet och rättvisa.

Att andra enskilda och partier har andra idéer respekterar jag till fullo om grundidéerna inte bygger på rasism eller främlingsfientlighet.

Det jag har svårt för är när någon under ”anonym flagg” insinuerar och spekulerar i negativa riktningar utan att reflektera och se helheter. 

Roger Sandström,

ansvarig för affischeringen i Nätra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel