Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nej, beslutsfattarna vet inte vad de gör

Tack Fred Nilsson Amanda Lind och Martin Neldén för ert inlägg i TÅ 10 mars.

De ifrågasätter med all rätt om beslutsfattarna vet vad de gör när de lägger ner en verksamhet som Medicinsk rehab i Härnösand. En fråga som är fullt berättigad och svaret är rakt och enkel. Nej, det vet inte vad de gör.

En nedläggning av medicinsk Rehab i Härnösand innebär en kapitalförstörelser av icke anade mått. Det innebär även ett lika stort och oanat mått av svek mot oss medborgare och patienter samt de som arbetar i verksamheten. Landstinget sviker medborgarna, eftersom det finns ett uttalat löfte från nuvarande oppositionsrådet Per Wahlberg om en utveckling av den medicinska rehabiliteringen. En utlovad utveckling som blev allt annat än en utveckling utan som vanligt, en avveckling. Frågan om hur länge vi har någon Rehabbassängen kvar är också befogad och ännu en gång sker allt utan giltiga underlag så som konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser .

Vi skall komma i håg att denna nedläggning, är inte ekonomiskt betingad, och nedläggningen av Medicinsk rehab i Härnösand skall omedelbart stoppas och ogiltigförklaras.

Andreas Menzel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel