Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arrangören vill se allsång och dans på Sensommarfesten: "Magiskt även för oss som jobbar"

Semestern lider mot sitt slut för många, då är det dags för årets sensommarfest på Sjötorget. "Det ska vara en folkfest med musik som folk känner igen, säger Niklas Berggren som är en av arrangörerna.

Annons

Arkivbild. Arrangörerna hoppas på allsång och dans under helgens festligheter.

För tredje året i rad arrangeras Sensommarfesten som är en uppföljning av Sommarfesten som arrangeras i början av sommaren.

– Vi hade publikrekord förra året och förhoppningen är att det blir liknande i år, säger Niklas Berggren på Allstar som håller i arrangemanget tillsammans med vattenshowgruppen Käglorna.

Björn Rosenström kommer att uppträda på fredagen.

Bland artisterna finns coverbandet Riff Raff Ruff, reggaegruppen Skaburbian Collective och Björn Rosenström. Konceptet för festen är enkelt - folklig stämning och partymusik. Och det är stämningen som triggar arrangörerna att fortsätta.

– Vi vill göra en folkfest med musik som folk känner igen sig i. De ska gärna dansa och sjunga med. När det kokar i tältet med allsång klockan 23:15, då är det magiskt även för oss som jobbar, säger han.

Festen är tänkt som en avslutning på sommaren och en chans att träffa hemvändande vänner innan de lämnar Örnsköldsvik för den här gången.

– Det blir en mötesplats. Det kan vara svårt att hinna ses så då är det här ett bra tillfälle att få umgås under bra former och med skön stämning, säger Niklas Berggren.

Spelschema Sensommarfesten

Fredag

21:00 Riff Raff Ruff

23:00 Björn Rosenström

00:00 Dj Micke Murica

Lördag

21:00 Riff Raff Ruff

23:00 Skaburbian Collective

23:30 Riff Raff Ruff

00:00 Dj Osskie

Mer läsning

Annons