Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mordmisstänkt utreds för ofredande

Annons

Den 33-årige man som sitter häktad för dubbelmordet i Ljungsbro utanför Linköping utreds nu även för nya misstänkta brott.

Polisen bekräftar för Aftonbladet att mannen är misstänkt för ofredande i Skåne helgen före dubbelmorden i Ljungsbro. Polisen är dock mycket förtegen om utredningen och stora delar av polisanmälan är sekretessbelagd.

Under onsdagen framkom även uppgifter att mannen i lördags var i kontakt med polisen bara några timmar före dåden i Ljungsbro. Enligt Aftonbladet befann han sig under eftermiddagen i en galleria i Norrköping och affärsinnehavare där larmade väktare sedan 33-åringen stört ordningen. Enligt uppgifter till tidningen ska han ha verkat påverkad av droger och uppträtt irrationellt.

Väktarna hjälpte mannen att komma i kontakt med polis, vilket han själv ska ha bett om. Polis kallades till platsen, men när patrullen kom fram var inte 33-åringen kvar.

Den misstänkte 33-åringen är dömd för en lång rad tidigare brott. Många av brotten - bland annat misshandel, stöld och olaga hot - har riktat sig mot en före detta sambo som han har tre barn med. Han är också dömd för misshandel mot två av barnen.

Mer läsning

Annons