Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mördad man i Falkenberg identifierad

Annons

Den man som hittades mördad i centrala Falkenberg i går morse är nu identifierad som en 25-årig man från Göteborgsområdet. Samtidigt har den 50-åring som misstänkts för mordet släppts.

Ett signalement av mannen har offentliggjorts för att få in ytterligare upplysningar om händelseförloppet.

Det är en 25-årig man som var hemmahörande i Göteborgsområdet, säger Lars Grimbeck, kommunikationschef vid Hallandspolisen.

Han var 180 centimeter lång och bar en mörk mockajacka med pälskrage. Hans sågs senast i livet vid 23.30-tiden på lördagen.

Vi hoppas att det finns personer i Falkenberg som ännu inte har hört av sig till polisen men som kan ha sett eller hört någonting.

I går kväll anhölls en man i 50-årsåldern skäligen misstänkt för mordet, men han släpptes i dag. Under eftermiddagen hölls nya förhör med honom, och därefter beslutade jouråklagaren att häva anhållandet.

Men han är inte avförd från utredningen. Vad som framkommit i förhöret kan jag inte gå in på, förundersökningen fortsätter och vi är måna om att inte gå in på några detaljer, säger Lars Grimbeck.

Fler personer kommer att höras, polisen inväntar även resultaten från platsen där 25-åringen hittades död.

Samtidigt ska det göras en rättsmedicinsk undersökning av den avlidne. Det kommer nog ta ett par dagar innan vi får det resultatet, säger Grimbeck.

Enligt polisen finns det inget som tyder på ett samband med mordet på en 26-årig man i Falkenberg i oktober.

Mer läsning

Annons