Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modos sportchef välkomnar Per Ledin till klubben: "Han kan väl komma till oss och träna"

Per Ledin står fortfarande klubblös och så sent som igår ryktades han vara på väg till Björklöven. Han kunde bekräfta intresse från Umeå-klubben, men nu säger sig Modo vara intresserade av SHL-veteranen, enligt Kuriren. – Jag läste en artikel om att han tränar och håller på och då tänkte jag att han kan väl komma till oss och träna, säger Modos sportchef Michael Sundlöv till Kuriren.

Annons

Missa inte: Hockeypuls nya sajt – nyheter från SHL, SDHL och allsvenskan

Så sent som igår bekräftade Per Ledin för Expressen att Björklöven hade hört av sig om att kontraktera upp 39-åringen. Men mer än så kunde han inte säga.

– De har visat intresse, men det har inte varit några direkta kontraktsförhandlingar, sa Ledin till SportExpressen.

Nu skriver Kuriren att det är fler klubbar som är intresserade av Per Ledins rutin. Den allra senaste i raden ska vara Modo, där sportchefen Micke Sundlöv öppnar dörren.

– Jag läste en artikel om att han tränar och håller på och då tänkte jag att han kan väl komma till oss och träna. Per är en klok man och det känns lite som om att vi kan hjälpa honom och han kan hjälpa oss så det blir lite win-win. Vår dörr står öppen för Per, men mycket mer än så är det inte just nu, säger Sundlöv till Kuriren.

Sundlöv tror att det skulle vara nyttigt för de yngre spelarna i laget att få in en så pass rutinerad spelare på träningar.

– Det är en kille som brinner för hockeyn och våra unga killar har mycket att lära av honom. Finns det luckor i hans schema så är han välkommen, men att det slutar i att han spelar med oss får vi väl vänta och se, säger Sundlöv till Kuriren.

Om det innebär att Ledin till slut spelar med Modo återstår att se, men några dörrar tycks åtminstone inte vara stängda.

Någon som däremot har stängt dörren för Ledin är Björklövens tränare Joakim Fagervall, som så sent som idag presenterade en ny spelare.

– Vi har fullt i truppen och det finns inga medel. Vi har precis sajnat med en spelare som vi inte har släppt namnet på och jag gissar att det är därför folk börjar tro att det är Ledin, sa Fagervall till Kuriren.

Seplaren visade sig senare under dagen vara den 29-årige forwarden Roope Talaja.

Läs också: Uppgifter: Per Ledin ryktas till Björklöven

Läs också: Ledin vill tillbaka till SHL: "Beredd att göra det gratis"

För Plus-kunder: Förlustrad och skador – men Särkijärvi vill inte sondera marknaden: "De frågorna dyker alltid upp i Ö-vik..."

För Plus-kunder: Lagkaptenen efter femte raka förlusten för Modo: "Det får inte fortgå såhär"

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Adam Johansson: "Titta här alla hockeyälskare – nu börjar Hockeypuls nya resa"

Hockeypuls jättesatsning på SDHL – sänder åtta matcher på 15 dagar: "Häftig hockeyfest"

Annons