Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt biltjuv greps i kramfors

En person anhölls på tisdagskvällen misstänkt för bland annat bilstöld och narkotikabrott.

Under natten mellan måndagen och tisdagen stals en personbil i Kramfors. Den anträffades under tisdagen i Nylandstrakten. Någon hade dock sett en annan bil köra från platsen ungefär vid samma tidpunkt.

Den bilen stoppades senare under tisdagen i Kramfors. I bilen färdades två personer som båda misstänktes vara påverkade. De fick därför följa med till polishuset för provtagning.

Medan provtagningen pågick lämnades en anmälan in om att en bensindunk stulits ur ett garage. Dunken visade sig finnas i den bil de två personerna färdats i. Där fanns också en dvd-spelare samt diverse andra saker som misstänks komma från andra stölder.

Bilföraren, som misstänks för rattfylleri, drograttfylleri och narkotikabrott, släpptes efter avslutad provtagning. Passageraren däremot, som misstänks för bilstöld, stöld och narkotikabrott, anhölls men släpptes under tisdagseftermiddagen.


MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61