Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljonorder till nytt Ö-viksföretag

/
  • I veckan skrev Brath AB, med Magnus Bråthh i spetsen, på ett avtal med ett Maltabaserat spelbolag. Avtalet innebär nästan tre miljoner till Ö-viksföretaget.

Brath AB som just nu etablerar sig i Örnsköldsvik har skrivit avtal med ett spelbolag baserat i Malta.

Det ger Ö-viksföretaget en order på tre miljoner kronor.

Annons

Brath AB har skrivit ett avtal med ett Maltabaserat spelbolag. Brath AB ska genom marknadsföringstjänster på nätet jobba för spelbolaget.

– Det finns inte så många som kan leverera den här typen av lösningar. Att vi sen råkar vara i Örnsköldsvik är inget som spelar roll när det handlar om internationella affärer av det här slaget. Ö-vik, New York eller Stockholm, det är hugget som stucket, säger Magnus Bråth, vd och huvudägare i företaget i ett pressmeddelande.

Brath AB har sedan tidigare erfarenhet på Malta då Magnus Bråth själv varit verksam där. Magnus har sedan tidigare arbetat i just spelbranschen.

– Det är förstås väldigt roligt med sådana här uppdrag, säger Bråth, det betyder att vi kan växa i den takt vi vill och i Örnsköldsvik är det förstås extra roligt. Det finns gott om unga och hungriga sökanden och då är det roligt att kunna anställa så fort som vi faktiskt kan nu-

Annons