Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Micke fick en dödskalle tatuerad i ansiktet

Det svartnade och Micke har inte något minne av vad som sedan hände.

När han vaknade på torsdagen gjorde han den chockerande upptäckten att någon hade tatuerat in en dödskalle i ansiktet på honom.

- Jag har ingen förklaring till hur det har gått till, säger han.

Micke, som är 22 år, vill vara anonym i rädsla för repressalier eftersom han tror att tatueringen är en varning.

I onsdags hade han och några arbetskollegor ätit på en restaurang i Härnösand och bar och lämnade sedan restaurangen vid 21-tiden. Han berättar han drack två öl, inget mer.

Men Micke har inget minne av vad som hände när han gick ut på Storgatan, mitt i Härnösand. Någon eller några har tatuerat dödskallen i ansiktet.

- Jag vet inte vilken det är som har gjort det, det kan faktiskt vara så att jag har sagt ja till det. I så fall är det ingen som är skyldig, säger han.

Tatueringen är amatörmässigt gjord och har troligen utförts med hjälp av en nål och bläck, alltså inte med någon tatueringsmaskin.

Micke tror att det är en hämnd som ligger bakom tatueringen. Han berättar att han har tipsat polisen om att det finns mycket narkotika i omlopp i Härnösand.

- Jag är väl insatt i problematiken eftersom jag har en yngre bror som håller på med droger. Jag tar avstånd från dem helt och gör allt för att det ska minska.

- Nu ska jag ta bort tatueringen, säger han.


Läs mer i tisdagens TÅ.
OLA THELBERG
070-218 31 09