Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Michael Jackson i 3D på Grammygalan

Celine Dion, Carrie Underwood, Usher, Jennifer Hudson och Smokey Robinson. Alla sjunger de "tillsammans" med Michael Jackson på Grammygalan i Los Angeles den 30 januari.

Jackson får en postum Grammy för sin musikaliska livsgärning, men hedras även på flera sätt under galan. Bland annat visas för första gången en kortfilm som popstjärnan skapade till sin 90-talshit "Earth song" innan han avled i juni förra året. Filmen, som handlar om jordens framtid, var tänkt som ett huvudinslag under Jacksons 50 planerade "This is it"-konserter i London, skriver Reuters.

Nu visas alltså filmen på Grammygalan i stället, och de fem artisterna sjunger tillsammans med Michael Jacksons inspelade röst. Grammygalans publik kommer att förses med 3D-glasögon och tv-tittarna ska erbjudas detsamma via en butikskedja.