Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

MHF-träff med ungdomar på Dannero

MHF Höga Kusten (omfattar Härnösand, Kramfors och Sollefteå) arrangerade sin traditionella träff på Dannero den 6 juni. Vi hade bjudit in ungdomar med EPA-traktorer, mopedbilar och mopeder.

Annons

MHF informerade om hur stor mängd alkohol som finns i sprit, vin och öl och bjöd på alkoholfria drycker. Kenneth Lunneborg visade sin dragracingbil och Silvervingen visade sina modellflygplan. Kålsta Traktorklubb informerade om sin kommande träff och hade även en tävling. Bilkåristen från Sollefteå berättade om deras aktiviteter. Marlene Grönlund lät barnen prova på och köra radiostyrda bilar. Restaurangen på Dannero hade försäljning av hamburgare, korv, kaffe, gobitar med mera.

En jury utsåg den finaste EPA-traktorn, fabriksbyggda EPA-traktorn, mopedbilen och mopeden som fick en fin pokal i pris. Även den EPA-traktor eller mopedbil som hade längst avstånd till Dannero fick en present som innehöll en väska med rengöringsprodukter. Det var ett trevligt, uppskattat och välbesökt arrangemang på Dannero.

Stort tack till besökare, utställare, funktionärer och till personalen på Dannero.

Per-Olov Törnkvist, MHF Höga Kusten

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel