Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thelins målshow räddade Kramfors

/

Fem matcher, fyra segrar och noll förluster.
Dessutom har Petter Thelin hittat målformen.
Det ser ut att bli en rolig vår för Kramfors-Alliansen.

Annons

Förra säsongen var Kramfors som nykomling trea i mellersta division 3 och man slogs länge om en kvalplats. Den här säsongen ser inte ut att bli sämre för Ådalslaget då man fått en smakstart på serien. 13 poäng på fem matcher och 14-4 i målskillnad. Dessutom ser det ut som om nyckelspelaren Petter Thelin fått i gång målskyttet på allvar.

Mot Ope svarade han för tre av lagets fyra mål och har nu gjort sex mål på de två senaste matcherna.

– Skönt att få göra mål, men det viktigaste är att poängen trillar in, säger Petter Thelin.

Thelin, liksom hela Kramfors-Alliansen har hysterisk form med sina 13 poäng på fem matcher, men Petter är ändå inte riktigt nöjd.

– Ja, det är en rätt okej start (skratt), men jag grämer mig fortfarande över att vi tappade poäng mot Sollefteå i derbyt. Jag tycker att vi borde ha haft full pott.

Det kunde ha gått illa mot Östersundslaget Ope också. Kramfors hade full koll på matchen i 45 minuter sedan Thelin nätat två gånger och dessutom sprungit till sig ett friläge då en Ope-spelare var tvungen att fälla honom och därmed fick rött kort. Ändå var Kramfors ytterst nära att slarva bort matchen.

Med en man mindre kunde Ope både reducera och kvittera i inledningen av den andra halvleken.

– Det man inte trodde kunde hända, händer. Vi är inte tillräckligt ödmjuka och vi slog oss för bröstet och helt plötsligt presterade vi våra sämsta 20 minuter för säsongen.

Men Petter och Kramfors svarade med en snabb replik då Thelin kunde göra 3–2 på straff.

– Det var skönt. Det var mentalt viktigt att sätta den straffen och efter det kontrollerade vi matchen, säger Petter som fick lämna planen innan slutsignalen.

– Jag fick en smäll på revbenen, men jag tror att det gick bra. Jag har inte problem med andningen eller så, säger Kramfors matchvinnare.

LÄS MER: Hälldahls snack fick fart på ÖFF

LÄS MER: Sollefteå fick ta smällen när Kuben tog första segern

Mer läsning

Annons