Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frösös lagkapten sågar lagets insats efter storförlusten

/
  • Frösö IF:s målvakt Dennis Grönlund i någon form av protest efter att ha släppt in sitt sjätte mål.

Frösö IF hade inlett säsongen bra och låg i toppen av tabellen inför dagens match mot Gottne IF - en match som nog alla i Östersundslaget vill glömma då man förlorade med 7-0. Efter match håller lagkaptenen Fredrik Löfgren inte igen på kritiken mot hur laget uppträdde:
– Vi tappar våra huvuden helt, uppträder som juniorer och sätter inte en enda passning i den andra halvleken.

Annons

Det blev en tung dag på jobbet för Frösös herrlag i fotbollens division III mellersta Norrland. Det började redan i den första matchminuten då man släppte in 1-0, sen fortsatte det att rulla in bollar bakom målvakten Dennis Grönlund som totalt fick hämta bollen i nätet bakom sig sju gånger.

– Vi ger bort bollen till dem matchen igenom och slarvar otroligt mycket över hela banan men framförallt på egen planhalva där vi ger dem (Gottne) chanser att göra mål, säger Fredrik Löfgren.

Även om laget målmässigt var med i matchen efter den första halvleken som "bara" slutade 2-0 var det ytterst lite som talade för att laget skulle vända matchen i den andra akten. Man skapade i stort sett inga målchanser och hade sällan fler än två passningar inom laget innan bollen gavs iväg till Gottnes, för dagen, stekheta spelare.

– De har några otroligt kvicka spelare som vi borde ha haft större koll och legat mer tätt på.…

Hur går man vidare efter en sådan här förlust?

– Du, den här matchen är bara att glömma och hoppas att vi aldrig gör om.

En som verkligen inte trivdes i storförlusten var nämnda burväktaren, Dennis Grönlund, som vid 6-0 fick nog då han kastade av sig handskarna och satte sig bakom sin målbur i någon slags protest. Efter match ville han inte kommentera händelsen och avstod att intervjuas.

Mer läsning

Annons