Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mediesäljare sökes – vill du jobba med oss?

MittMedia rekryterar mediesäljare till både Örnsköldsvik och Sollefteå.

Efter sommaren kommer vi att förstärka vår försäljningsorganisation och söker medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Har du det som krävs för att arbeta med försäljning av reklam och marknadsföring till allt från stora lokala aktörer till mindre annonsörer eller offentliga myndigheter?

Som Mediesäljare är det självklart en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med försäljning men vi menar att det viktigaste är din personlighet. Produkter och kanaler för reklam och marknadsföring samt hur du lägger upp arbetet och genomför kundbesök, det kan du lära dig hos oss. Vi ordnar med intern utbildning under ett antal månader om du är helt oerfaren men har rätt personliga egenskaper för att utvecklas hos oss.

Som Säljledare med ansvar för ett team av säljare är det ett krav att du har tidigare erfarenhet från arbete i någon form av arbetsledande befattning och även arbete med försäljning.

Efter sommaren kommer vi att berätta mer om jobben som du kan söka på respektive ort. Fundera i sommar på möjligheten att söka nytt jobb eller ta ett kliv i karriären! Eller gör en intresseanmälan redan idag och berätta om dig själv och din bakgrund samt erfarenhet, vilken roll du är intresserad av och vill veta mer om samt i vilken region du skulle vilja bosätta dig. Mejla jobb@mittmedia.se