Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Personbil körde över gångbana och in i snödriva

Så var natten i Ångermanland.

Lokalt:

En personbil fick sladd och brakade rakt över gångvägen och in i en snödriva vid Willys i Härnösand under torsdagskvällen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Boende i Arlöv strax norr om Malmö uppmanades hålla sig inomhus på grund av en kraftig brandrök från en brand i en industri.

Vägen stängdes av efter att en tankbil lastad med närmare sex ton gasol kört i diket på riksväg 156 söder om Kinna.

Internationellt:

Republikanen och förre presidentkandidaten Mitt Romney uppmanar sina partivänner att rösta taktiskt för att stoppa Donald Trump.

Zimbabwes president Robert Mugabe säger att staten ska ta över alla diamantgruvor i landet för att gruvföretagen har "rånat landet på dess rikedomar".

Sport:

Med fem tävlingar på sex veckor ska Henrik Stenson komma väl förberedd till Masters på Augusta, årets första golfmajor som spelas 7–10 april.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg