Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Kvinna flydde till skogs efter misshandel – man anhållen

Så var natten i Ångermanland.

Lokalt:

En man anhölls under natten misstänkt för att under onsdagskvällen ha slagit och strypt en kvinna. En annan man blev också anhållen misstänkt för att ha hotat en flicka på resecentrum i Härnösand.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Under onsdagskvällen födde kronprinsessan Victoria sitt andra barn, en lillebror till Estelle. I samband med en konselj på slottet i dag klockan 11.15 väntas kungen bland annat tillkännage prinsens namn.

Här kan du skicka in din grattishälsning till familjen.

Ett av sju nystartade familjehemsföretag har personer i styrelsen som är dömda för brott.

Internationellt:

Biståndet till Etiopien kommer att fördubblas, från 100 miljoner per år till 200 miljoner, meddelar regeringen.

Tre av fem bokhandlare som försvann förra året kommer att friges mot borgen, uppger polisen i Hongkong. Det är oklart om den svenska bokhandlaren Gui Minhai hör till de tre.

Sport:

Lisa Dahlkvist blev matchhjälte och gav Sveriges fotbollslandslag en lysande start på OS-kvalet i gårdagens match mot Norge.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg