Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrott i fritidshus och drogpåverkad duo stoppad i poliskontroll

Så var natten i Ångermanland

Lokalt:

En bilförare och hans passagerare är misstänkta för drograttfylleri och narkotikabrott efter att ha stoppats av polis i Kyrkdal norr om Bollstabruk.

En eller flera personer sköt en fyrverkeripjäs mot ett asylboende i Junsele i går, för att sedan försvinna från platsen på skoter.

En fritidshusägare i Mjällom anmälde i går kväll att man drabbats av inbrott. Ett fönster har brutits upp och huset sökts igenom.

Citygruppen städar och håller rent runt centrum och vid resecentrum i Örnsköldsvik. I går bjöds de på en riktig pizzafest som tack för sitt arbete.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En förbipasserande person hittade en människokropp i Fyrisån i centrala Uppsala i går.

Regeringen ser över de nya reglerna för stödboenden för ensamkommande flyktingbarn och -ungdomar, som började gälla i januari.

Internationellt:

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har beordrat att ministridsspetsarna, som han hävdar att landet har utvecklat, ska testas i nya kärnvapentester.

Republikanen Donald Trump kommer att få stöd från den tidigare rivalen Ben Carson, som hoppade av nomineringsprocessen i förra veckan.

Sport:

Flera kuskar drogs i backen vid en otäck olycka på Bergsåkerstravet och Bergsåkerproffset Elin Gustafsson fördes akut till sjukhus i ambulans. Se tv-bilderna från olyckan här.

Utlånade Modospelaren Patrik Karlkvist har gjort sitt i Mora IK. Och det slutade med en riktigt smärtsam derbyförlust mot Leksand: "Det känns förjävligt".

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström