Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Boende avbröt pågående inbrott i Själevad

Så var natten i Ångermanland.

Lokalt:

Under torsdagen inträffade ytterligare fem inbrott i Umeåtrakten och under kvällen drabbades även en boende i Själevad, som avbröt ett pågående inbrott.

Polisen rapporterar annars om en lugn natt utan några kända allvarliga händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Inom en dryg timme drabbades stadsdelen Ryd i Linköping av fyra bränder som alla misstänks vara anlagda.

Sveriges kommuner och landsting (SKL) kartlägger kommunernas behov av billiga, nya, snabbproducerade bostäder. Därefter kommer en stor upphandling att göras för hela landet.

Internationellt:

Flera personer har dödats och minst 14 har skadats i en masskjutning vid en fabrik i Hesston i Kansas, USA. Den misstänkte skytten har skjutits ihjäl av polis.

Jamaicas oppositionsparti Labour ser ut att vinna valet i landet, med knapp majoritet. Partiet är i ledning eller har vunnit 34 av 63 platser i parlamentet, med nästan alla röster räknade.

Sport:

För en vecka sedan gjorde den förre Modospelaren Viktor Lööv NHL-debut. I natt satte han sin andra NHL-poäng, när hans Toronto besegrade Carolina.

Dressyrryttaren Tinne Vilhelmson Silfvén red hem ytterligare en Grand Prix-seger med Don Auriello i Wellington, Florida.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell