Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Bil körde av vägen och hamnade i diket

Så var natten i Ångermanland.

Lokalt:

En mindre trafikolycka inträffade på E4/Södra vägen i Härnösand tidigt i morse. En bil körde av vägen och hamnade i diket.

I dag är det den internationella kvinnodagen. Energifyllda Gun-Marie Östlund som bland annat leder seniorjympa på Friskis & svettis i Örnsköldsvik hyllas som en kvinnlig förebild: "Hon är bara bäst". Se våra läsares hyllningar till sina kvinnliga förebilder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En 30-årig man greps i natt misstänkt för att ha försökt våldta och råna en kvinna i Malmö.

Flera tågvagnar varav två lastade med farligt gods välte inne på bangården i Sävenäs i Göteborg.

Pensionsmyndighetens ärenden försenas då fondförvaltare massbeställer blanketter som används för att lura kunder att byta fonder.

Internationellt:

Ännu ett EU-toppmöte förvandlades till en nattmanglig när Turkiets nya förslag i flyktingkrisen tog stats- och regeringscheferna på sängen.

En åttioåring och hans granne i sextioårsåldern har gripits sedan tusentals stulna kyrkoföremål har hittats i deras hem i en förort till Paris.

Sport:

Den ryska tennisstjärnan Maria Sjarapova har erkänt dopning. Hon har använt meldonium i tio års tid vilket är samma ämne som den svenska löparen Abeba Aregawi testat positivt för.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström