Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Ammoniak läckte ut i lägenhet

Så var natten i Ångermanland.

Lokalt:

Ammoniak började läcka ur ett kylskåp i en lägenhet i centrala Örnsköldsvik: "Det luktade kraftigt, var obehagligt att gå in".

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man blev i natt attackerad med kniv av en maskerad gärningsman som kom till mannens i sin bostad i Sunnersta i Uppsala.

En lägenhet i området Vivalla i Örebro besköts medan en vuxen och tre barn befann sig i bostaden.

Internationellt:

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un säger att hans forskare har lyckats göra miniversioner av kärnvapenstridsspetsar som kan placeras på en robot. Det är första gången Kim Jong-Un har gått ut med ett så tydligt genombrott.

Demokraternas Hillary Clinton och Republikanernas Donald Trump vann som väntat i de amerikanska primärvalen i Mississippi.

Sport:

Det blev ingen svensk åkare i finalerna när den sista sprinttävlingen för säsongen avgjordes i Canmore under Ski Tour Canada. En förkyld Stina Nilsson fick kasta in handduken redan innan tävlingen, men blev ändå trea i den totala sprintvärldscupen.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström