Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Äldre man bands fast och rånades i sitt hem i Strömsund

Så var natten i Ångermanland

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet, utan några kända allvarligare händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En äldre man bands fast, misshandlades och rånades i sitt hem i Strömsund i går kväll.

Polisen var orolig för att tappa kontrollen över alla upprörda personer på skolan och sjukhuset vid skolmorden i Trollhättan i oktober. En enskild polis spelade en avgörande roll för att hindra kriminella från att storma skolan.

Internationellt:

12 000 oljejobb beräknas försvinna i Norge under 2016 och 2017. Det efter att 38 000 arbetstillfällen redan har försvunnit.

En kvinnlig amerikansk vapenförespråkare sköts i ryggen av sin fyraårige son och kan nu komma att åtalas. Pojken ska ha plockat upp vapnet från golvet under en bilfärd och av misstag skjutit sin mamma, som skadades svårt.

Sport:

William Nylander räddade poäng för sitt Toronto - gjorde mål med en minut kvar.

Mitt i OS-yran kom ett tungt bakslag för Lotta Schelin. En skada i ljumsken kan göra att Lyon-anfallaren missar kvartsfinalspelet i Champions League.

Zlatan Ibrahimovic vill inget hellre än att återvända till arenan San Siro i Milano där han spelade för både Inter och Milan. Åtminstone för en kväll och den kvällen är den 28 maj.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Twitter: @Allehanda_se

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström