Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Med hårt arbete lyckas man"

Med buller och bång lämnade hon jobbet som populär marknadschef på Modo Hockey. Kort därefter fick hon anställning för att utveckla och marknadsföra Hotell Hallstaberget hemma i Sollefteå.

Ppå torsdagsmorgonen berättade Mia Karlsson om sina visioner.

För 15 år sedan var Mia som skidåkare ofta på Hallsta. På den tiden hade hotellet 60 årsanställda och trycket på anläggningen var stort. Nu har det varit några stillsammare år och Mias uppgift är att återigen göra hotellet, och området, till en destination värd namnet.

- Nu har jag varit här en månad och föga överraskande kommit fram till att det måste investeras, berättar hon.

Just nu pågår arbetet med att ta fram en vision för hotellet, Hallstaberget 2012. Hassela Sport- och fritidscenter, som ägs av samma koncern, tog fram en vision för tre år sedan och där har man lyckats mycket bra.

- Det är ingen slump att man lyckas. Man måste bestämma sig och sedan ligger det hårt och målmedvetet arbete bakom, poängterar hon.


Läs mer i fredagens TÅ.JÖRGEN SUNDIN
070-609 16 68