Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massdöd bland kändisar i ny film

Annons

"This is the end" är en av årets mest skruvade filmer.

En rad unga filmkändisar gör elaka parodier på sig själva samtidigt som apokalypsen drabbar Los Angeles som står i lågor. Och manfallet är stort.

Det kändes konstigt att se sina vänner dö, säger Seth Rogen, som har en av huvudrollerna och dessutom har regisserat tillsammans med Evan Goldberg.

Vid sin sida i filmen har Seth Rogen, bland annat James Franco, Rihanna, Jonah Hill, Michael Cera, Paul Rudd, Channing Tatum, Danny McBride och Emma Watson. Han säger att han och Evan Goldberg jobbat med manuset under flera år, och att detta tveklöst är den mest originella idé de någonsin har haft.

Vi är kreativt helt tillfredsställda, säger han med ett skratt.

"This is the end" får svensk biopremiär på fredag.

Sex, droger och sprit

I filmen är det party hemma hos James Franco, och en rad unga Hollywood-kändisar super, knarkar och har sex. När domedagen plötsligt kommer visar de upp sig från sina sämsta sidor.

Alla tyckte det var oerhört kul att spela skruvade versioner av sig själva.

Vi använde oss av de missuppfattningar som publiken många gånger har av dem, och vi spelade på rykten som t ex det om att James Franco är gay. På många sätt blev det mycket mer extremt än vad vi hade kunnat föreställa oss.

Vi gav roller till dom som vi känner bäst. Vi vet vilka deras svagheter är.

Harry Potter-stjärna

Det fanns vissa problem med folk för att få tid - så var till exempel både Ed Norton och Elizabeth Banks tvungna att tacka nej.

TT: Och hur kommer Emma Watson in i bilden?

Vi ville ha med någon som inte vanligtvis associeras med oss, och vad kunde då vara bättre än någon från Harry Potter? Det blev roligare på det sättet. Ingen kan förvänta sig att hon plötsligt ska dyka upp.

"This is the end" är fylld av blodiga dödsfall och mängder med vulgära skämt.

Vi tänker på vad det är som roar oss själva, vad vi skrattar åt. Visst är det väldigt vulgärt, men det är så här som vi skämtar med varandra. Det får oss att skratta - och jag kan inte försvara det, säger Seth Rogen.

Mer läsning

Annons