Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många köpte julklappar vid öppet hus i Kramfors vävstuga

LÄSARTEXT Vi hade öppet hus i vävstugan, Strandgatan 19, Kramfors, lördag 24 november och det var en jämn ström av besökare hela dagen.

Det fanns mycket att titta på och många passade på att inhandla lite julklappar, vad sägs om grytunderlägg, pannlappar, handdukar, löpare med mera. Gun hade försäljning av stickat i alla varianter såsom sockar, vantar, mössor, halsdukar och åkpåsar till små barn. Kerstin hade mycket fina alster – västar i linne, handdukar, pannlappar i filt, tallriksunderlägg, stora fina tomtar och mycket mera.

Som vanligt hade vi kakfrossa den här dagen och de flesta fikade och hade många olika kakor och bullar att välja på. Lokalen var fint pyntad med ljus och tomtar och det känns att advent och julen närmar sig. Det går även bra att besöka oss i vävstugan andra dagar för att titta, kanske beställa något eller varför inte väva något själv. Välkommen!

Styrelsen genom Christina Sjölander Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel