Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man åtalas för mord på Malmökafé

En 38-årig man åtalades på fredagen för att ha knivskurit en 33-årig man till döds på ett internetkafé i Malmö i september. Mannen greps snabbt på en restaurang i närheten och har erkänt gärningen.

Den 38-årige mannen åtalas för mord men också för bland annat rån. Tidigare samma dag som knivskärningen rånade han en affär och kom över några knivar och omkring 3 000 kronor.

När polisen kom till kaféet efter larmet om knivskärningen fick man bryta upp ett kontor och där fanns 33-åringen. Han hade knivhuggits flera gånger och avlidit omedelbart.

Vittnen hade sett hur en man med kniv försvunnit från platsen. Den 38-årige mannen hade tagit sig in på en restaurang i närheten och gömt sig på toaletten. Där greps han odramatiskt och polisen kunde också beslagta den kniv som var mordvapnet.

Den 38-årige mannen har tidigare varit anställd av 33-åringen.