Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målvaktstavla när FV föll i ödesmatchen

Friska Viljor föll i ödesmatchen mot Holmsund. Nu ser det väldigt mörkt ut för FV att hålla sig kvar i division 3 mellersta norrland.

Friska Viljor stod för en blek första halvlek i ödesmatchen borta mot Holmsund. Mackenzie Ward hade en jättechans att sätta 0-1 till Friska Viljor i den 36 matchminuten - men satte bollen i stolpen. Ward hade öppet mål i sitt läge.

Minuterna senare var det dags för årets målvaktstavla. Den olycklige var Friska Viljors målvakt Kristijan Opacak.

Jonny Dahlgren, som bevakat fotboll i över 25 år säger så här:
- Det är en av de största målvaktstavlorna jag någonsin ha sett. Målvakten, Opacak, skulle sparka iväg bollen men missade. Det gjorde att Holmsunds forward fick öppet mål, säger Jonny Dahlgren.

I den 82 matchminuten gjorde Holmsund 2-0. Friska Viljor-spelarna såg heller inte särskilt desperata ut - trots sin prekära situation.
- Det ser väldigt mörkt ut, så länge det är teoretiskt möjligt så kommer vi att köra på. Det går fort med 3-poängsystemet. Med två vinster så kan vi vara ikapp och förbi Holmsund. Vi måste börja ta poäng, säger Friska Viljors huvudtränare Martin Wallin.