Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Malmö väljer ny ordförande

Bengt Madsen avgår, vice ordföranden Håkan Jeppsson är valberedningens förslag till ny ordförande i Malmö FF.

Nomineringarna till den i år 100-årsjubilerande föreningens styrelse har blivit offentliga.

Det har varit en lång och mödosam process. Inte med ordförandeposten, men tre i sittande styrelse har ställt sina platser till förfogande och många har haft förslag om vilka som ska ersätta dem, säger valberedningens Per Ågren till TT.

En av dem som hoppar av är förre spelaren Krister Kristensson. Han tycker att kritiken mot Madsen och sportchefen Hasse Borg, som också slutar, varit osaklig och osmaklig.

Ågren hoppas att valberedningen lagt ett förslag som faller alla i smaken:

Jag tror, och hoppas, att vi lagt ett bra förslag som tillfredsställer de olika fraktioner som figurerat inför det här årsmötet.

Förslag till nyval av ordinarie styrelseledamöter: Anders Pålsson, VD hos Hilding Anders. Carina Brorman, kommunikationsdiektör hos Eon Sverige, men med förflutet hos Sveriges Television och Malmö stadsteater. Suppleant: Björn Bergman, vice VD Sydsvenskan.

Fredagen den 18 februari är det dags för medlemmarna i MFF att säga sitt.