Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målfarliga anfallaren återvänder till Kramfors: "Det är fantastiskt kul"

Det händer mycket i Kramfors-Alliansen/Frånö SK. Tidigare under torsdagen blev Per Larsson klar som ny tränare för det nyblivna division 1-laget. Under kvällen blev det även klart med ännu ett nyförvärv i form av hemvändaren Sara Jensen.

Annons

Läs mer: Klart nu – han blir Kramfors nya tränare i division 1: "Vi är ytterst nöjda"

Efter sju säsonger i Härnösandsklubben Bik SK, vänder Sara Jensen hem till Kramfors-Alliansen/Frånö SK. Jensen, som är född 1991, återvänder därmed till sin moderklubb.

Kramfors/Frånö har varit på jakt efter Jensen ett tag nu. I fjol gjorde hon 22 mål i division 2 och för att gå till Kramfors/Frånö krävdes det en del logistiska lösningar, eftersom hon kommer att bo kvar i Härnösand.

Klubbens sportchef Pontus Larsson är väldigt nöjd med nyförvärvet.

– Det är fantastiskt kul att få hem Sara till Kramfors igen. Hon var duktig redan innan hon lämnade K-A, men under de sju säsongerna som hon varit i Bik, så har hon levererat på hög nivå år efter år vilket är imponerande, säger han till klubbens hemsida.

Jensen är en målfarlig anfallare, men Pontus Larsson tror att hon kommer bidra med mer än bara målskyttet.

– Sara är en spelare som kombinerar skicklighet med aggressivitet vilket gör henne till en mycket nyttig spelare att ha i ett lag. Hon kommer även bidra mycket med sin erfarenhet och ge lagkamraterna positiv energi genom sin vinnarskalle.