Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magnus och Maria Bråth kan vinna pris på Företagarkvällen

Torsdagen den 11 februari äger årets Företagarkväll rum i Örnsköldsvik, och nu har alla nomineringar släppts. Bland annat är syskonen och företagsledarna Magnus och Maria Bråth nominerade i den nya kategorin årets normbrytare.

Annons

Sökmotoroptimeringsföretaget Brath är nominerade till årets normbrytare för att de "bryter tankemönster och förändrar bilden av vad en företagare är och bör vara, genom att gå bortom det förväntade." Två exempel är införandet av 6 timmars arbetsdag och företagets ställningstagande när det gäller integration.

Se alla mingelbilder från Företagarkvällen 2015

– Vi, som företag, står för vad vi står för, inte för att bli rika utan för att vi anser att det är rätt. Vi kommer att fortsätta tycka att det är rätt om det så kommer kosta oss allt, säger Magnus Bråth, grundare Brath AB, i ett pressmeddelande.

Årets normbrytare är en ny kategori som ersatte kategorin "Årets företagande kvinna" efter kritik. Priset delas ut av Klöver Dam och Örnsköldsviks kommun och går till "en person, företag eller organisation som har modet att bryta mot gängse tankemönster och rådande normer, är kreativ och nyskapande".

Här är alla vinnare på Företagarkvällen 2015

Även Gunilla Kjellson, skogsägare och styrelseproffs, och Robin Hörnkvist, initiativtagare äldregalan och Ångermanlands yngste PRO:are, är nominerade i samma kategori.

■■ Äntligen! Nu finns Allehandas nya app ute. Ladda ner den till Iphone eller Android.

Annons