Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Macken på Remsle har fått ny regi

Längre öppettider och ny, större spelavdelning glädjer ortsborna

Den andra juni tog två nya ägare över macken uppe på Remsle i Sollefteå. Therese Stierner och Olle Bergström kommer nu att driva bensinstationen som är en kombinerad mack, spelhörna och ett café.

- Vi kommer att utöka spelet inom kort, säger Therese Stierner.

Duon är vana vid att driva mackar och har haft olika verksamheter i Stockholm och Lappland. Senast drev de tobaks- och spelbutiken Pipan i Sollefteå.

De nya öppettiderna innebär att macken är öppen till 22 alla dagar i veckan. Och redan nu har ägarna fått respons på de nya tiderna.

- Folk förväntar sig att en mack skall vara öppet sent och vi har redan hört positiva kommentarer även från folk på Risö Camping, säger Olle Bergström.

Till vintern kommer det finnas en ny biltvätt och en helt ny spelhörna med ATG kommer att byggas efter semesterperioden.

- Caféet drar mycket folk och vi kommer nog flytta själva kassadisken till mitten av lokalen för att få mer rymd, säger Therese Stierner.

Förut fanns även möjlighet att hyra bil, men den togs bort i och med ägarbytet. Men nu funderar man på att återinföra hyrbilar och även möjligheten att hyra släpvagn.


JOHANNA DAHLIN
0620 -257 93