Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lundqvists storspel sänkte Flyers

Hela 37 skott, men bara ett slank förbi. New York Rangers Henrik Lundqvist utnämndes till matchens lirare och fixade segern på lördagen, 2-1 mot Philadelphia Flyers. Chris Drury gav Rangers ledningen efter drygt fem minuter men en annan Chris - Pronger - kvitterade för Flyers några minuter senare. Sedan sade Lundqvist stopp och belägg och spikade igen fullständigt. Hemmaspelarna sköt och sköt, men det blev bara ett mål till och det gjorde gästerna. Ryssen Artem Anisimov rundade målet och slängde in en backhand som såg ofarlig ut men blev dödlig. Pucken slank in, och det betydde seger, en viktig sådan, för Rangers som jagar en slutspelsplats.

I mötet mellan Dallas och Detroit gjorde Tomas Holmström 1-0 i den första perioden. Men det hjälpte inte. Dallas vände och vann till slut med 4-3, dels tack vare Loui Erikssons två assist, men framför allt tack vare James Neal och Karlis Skrastins som båda stod för två mål och en målpassning.