Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lundqvist petad i förlustmatch

Annons

När New York Rangers mötte Winnipeg i NHL-ishockeyn var det andra matchen i rad som den svenske målvakten Henrik Lundqvist var bänkad.

Det har inte hänt sedan februari 2011.

Men det lär inte bli en tredje i rad: Cam Talbot, Lundqvists ersättare, släppte in fyra mål i 2-5-förlusten. Ett av målen kom i tom bur.

Han gjorde inte en del räddningar som vi sett honom göra tidigare, men vi gjorde å andra sidan hans liv svårare med tanke på hur vi spelade framför honom, sade Rangers tränare Alain Vigneault till nypost.com.

Lundqvist säger efter matchen, till SVT Sport, att han inte tycker att det är någon skön känsla att sitta vid sidan av.

Men jag känner själv att jag måste få upp spelet lite, säger han. Periodvis har det stämt väldigt bra men sen är det vissa små misstag som måste bort. Det måste jag jobba med mer och även vissa teknikdelar måste jag få att stämma på träning.

Winnipeg-backen Tobias Enström var en av matchens giganter.

Jag känner att jag tagit ett par steg framåt och blivit lite bättre över hela banan, just defensivt men också framåt, säger Enström till aftonbladet.se.

För fjärde gången den här säsongen, efter 26 matcher, lämnade NHL:s poängstarkaste svensk, Alexander Steen, isen utan poäng. Hans St Louis förlorade (2-3) mot Los Angeles.

Mer läsning

Annons