Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lördagsmusik i Härnösands domkyrka

Lördag den 16 Novembber 2019.Just hemkommen från en underbar lunchmusik i Härnösands Domkyrka som inte gick av för hackor med en superduktig organist vid tangenterna Marco Fonseca organist i Härnösands Landsförsamlingar, som framförde Johann Sebastion Bachs Preludium i Amoll , Arvo pärt Fûr Alina och som kronan på verket avslutade han dagens luncmusik med César Franck:s Piéce Heroique .

Tack Marco för dagens Lunxhmusik och nu ser jag fram emot nästa konsert med denne superduktige organist som äger sum i Säbrå Kyrka Onsdag den 20 Novmber 2019 klockan 18:00 Till sist känns det mycket priviligerat att ha duktiga organister som Marco och Per Brudsten som vänner här.

Tack Marco Vinicio Fonseca Garcia för dagens underbara Lunchmusik Marco är inte bara en duktig orgamist utan även pianist vilket han visade prov på vid dagens lunchmusik.

Andreas Menzel

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel