Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lokala talanger bjuder på Pistvakt på Corner House

Pistvakt med Holmsten Trio och gästartister.
Vill ni ta del av detta ska ni söka er till Corner House i Junsele på annandag jul.

– Det kommer att bli fullt ös, lovar Mikael Holmsten, som tillsammans med Per-Åke Stockberg och Stefan Bonér bildar Holmsten Trio.

Det här handlar om ett julshowspaket där Holmsten Trio och gästartisterna Angelica Jonsson, Markus Molin och Klas Norberg kommer att framföra de låtar som Pistvakt bjuder på i sina bejublade shower.

– De kommer till och med att vara utklädda som medlemmarna i Pistvakt och det inkluderar bland annat skoteroveraller, berättar Mikael Holmsten med ett leende.

Holmstens Trio har framfört den här showen en gång tidigare. Det var 2014 under en pubkväll i Boteå, och det blev succé direkt. Den gången körde pistvakterna in i lokalen med en snöskoter.

– Det var kul, minns Mikael Holmsten, och det ska bli riktigt skoj att köra det här på nytt. Det kommer att bli ett riktigt bra drag.

Det var i höstas när Holmsten Trio spelade på just Corner House som idén med julshowen växte fram.

– Jag bollade idén med Börje (läs Norberg, ägare av Corner House) och han tände direkt. Så nu på annandag jul kör vi.

Holmsten Trio uppträder under julen även i Överlännäs kyrka med en julkonsert 29:e december.

Läs också: Holmsten gör dansband med Jonsson

■ ■ För mer nyheter om Sollefteå – följ Allehanda.se Sollefteå på Facebook