Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Livshotande skadad efter knivattack

Två unga män skadades i ett knivdåd i Norrköping tidigt på nyårsaftonens morgon. En av dem fick livshotande skador. En 28-årig man är gripen, misstänkt för dråpförsök.

Vi har två målsägande som ligger på sjukhus. En är allvarligt skadad och ligger på intensiven. Den andre är ligger på vanlig vårdsal, säger Lars Berg, kriminalpolis i Norrköping.

Polisen fick larm om knivskärningen vid fyratiden på morgonen. Två 26-åriga män fördes med ambulans till Vrinnevisjukhuset.

Den ene mannen hade skurits i magen och bröstet och opererades akut för livshotande skador i buken. Sjukhuset betecknade på förmiddagen hans tillstånd som allvarligt.

Vi har ingen aning om bakgrunden till knivbråket. Eftersom vi inte kunnat prata med målsäganden än så har vi inte så många detaljer, säger Lars Berg.

En 28-årig man är gripen och förhördes på nyårsaftons morgon, misstänkt för dråpförsök. Han greps odramatiskt i ett hus i närheten av brottsplatsen.